Geschreven door:
Deze lunch vergt wel even wat meer tijd, want de zoete aardappel en tempeh moet in de aifryer. Maar je kunt zodra die gebakken is in de airfryer heel goed in aparte bakjes bewaren in de koelkast, zodat je niet elke dag het vele werk hoeft te doen.
Ei hoef je als je plantaardig eet, helemaal niet te missen, want er zijn genoeg heerlijke alternatieven, zoals deze scrumbled tofu.
Kant en klaar vegan broodbeleg
Kant en klaar is soms gewoon makkelijk. In de supermarkt zijn genoeg opties. Heerlijk voor op een volkoren boterham. Eventueel kun je het nog aftoppen met wat sla, spinazie of kiemen.
Ken jij Vuna al? Dit smaakt naar de tonijn in blik. Heerlijk met een kloddertje mayo en wat ui en augurk. Of wat dacht je van de vegan salades van Johma. Eventueel ook erg lekker op een toastje.Net zoalse vegan filet american van Kips. Ze hebben allemaal dezelfde smaakbeleving als de dierlijke variant.
Vind je het lastig om voldoende groente te eten op een dag? Eet dan groente bij de lunch. Deze tosti is wel anders dan je van een standaard tosti gewent bent. Maar deze is een stuk voedzamer.
ο»Ώ