Geschreven door:
Een goede burger mag bij de BBQ niet ontbreken. Deze kun je zelf maken of kant en klaar kopen bij de supermarkt. Mijn favoriet is de ereburger van de Vegetarische slager. Heerlijk op een luxe hamburgerbroodje met sla, augurk, ui en vegan mayonaise en curry.
Bijgerechten zoals salades rijst of pasta vind ik bij een BBQ altijd een fijne combinatie. Je kunt de salades zo gek maken als je zelf wilt. Ontdek hier de verschillende soorten salades.
Rijg verschillende soorten groente op een spiesje en top dit af met wat olie en even grillen op de BBQ. Of wat dacht je van een spiesje met vegan balletjes & groente?
Stokbrood mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk met wat hummus of wat dacht je van zelf gemaakte kruidenboter? Dat is namelijk zo simpel om te maken en super lekker. Benieuwd welke variaties je allemaal kunt maken? Ontdek ze hier.
Geen zin om dit zelf te maken. Tegenwoordig zijn er bij veel supermarkten vegan dips te verkrijgen zoals, kruidencremes, aioli, heksnkaas en dips van Wild Westland.
Last but not least. Het toetje! Dat kan natuurlijk een vegan magnum zijn, maar met de zelfgemaakte ijstaart maak je deze BBQ tot een feestje. Want naast dat het er super mooi uit ziet is het ook nog eens super lekker! Heb je hier geen zin in kun je natuurlijk ook vegan Magnums halen.
ο»Ώ